Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
5 alimente cheie pentru a câștiga masă musculară fără a obține grăsime -
Sănătatea ta Alimentație 5 alimente cheie pentru a câștiga masă musculară fără a obține grăsime

5 alimente cheie pentru a câștiga masă musculară fără a obține grăsimeFaptul de a merge la sala de sport în fiecare săptămână nu este suficient pentru a avea un corp puternic și musculos. Tu trebuie să combini această practică, cu diferite obiceiuri și diete sanatoase pentru sportivi compuse dintr-un număr de ingrediente esențiale. Să vedem care sunt cele 5 alimente cheie pentru a obține masă musculară fără îngrășare care vă va permite să arătați grozav în această vară. Sezonul de bikini să nu te prindă prin surprindere!

Ouă

Ouăle sunt un aliment bogat în proteine ​​și vitamine care, în plus, sunt foarte ușor de inclus într-o dietă obișnuită. Cum? Foarte simplu. Puteți bea piureuri pe baza de ouă, faceți omletă sau daca vreti sa mancati chiar si un ou fiert cu putin ulei. Ecuația perfectă pentru a obține masă musculară este format din trei elemente : exerciții, odihnă adecvată și o alimentație sănătoasă. Ouăle prăjite, este demn de remarcat faptul că nu se încadrează mai deloc în definiția unei alimentații sănătoase, Evită să le consumi preparate în acest fel!

Ovăz

Cel mai bun mod de a integra acest aliment în dieta este la ora micului dejun. Consumul de cereale de ovăz cu puțină iaurt sau lapte degresat este o modalitate ideală de a începe ziua. Veți obține o masă musculară sănătoasă, precum și calciu, potasiu și vitamine B.

fulgi de ovăz pentru micul dejun

fulgi de ovăz pentru micul dejun

Pui

Pentru fiecare 150 gr. de pui organismul nostru primește 45 gr. de proteine ​​și un aport caloric de 180 kcal. și este de remarcat faptul că, în afară de a aduce beneficii, este foarte ușor de găsit în orice supermarket, deoarece, practic, toate au la vânzare piept fără os, care poate fi făcut la grătar cu suc de lămâie sau ananas, Ei, nu-i așa că te fac să salivezi!

Ton

Acest pește este bogat în proteine, omega-3, vitaminele A, B și D și de calciu și, de asemenea, are foarte puține calorii fapt care il face ideal pentru diete sau cei care doresc să câștige masă musculară de formă sănătosă.

Tonul poate fi consumat în mii de moduri, atât proaspăt, cât și conservat, desigur, trebuie să se țină cont de faptul că nu ar trebui să se abuzeze de el deoarece conține mercur. Uniunea Europeană prevede că limita legală de mercur este de 1 ppm (părți per milion) și, o cutie medie poate conține 0,46 ppm, ceea ce înseamnă că ar trebui să fie consumă zece cutii de ton pe săptămână pentru a depăși cantitatea maximă recomandată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

Orez

Orezul aduce fibre și proteine ​​și, de asemenea, ca este bogat în carbohidrați acționează ca un combustibil pentru organism. În ceea ce privește vitaminele, trebuie remarcat faptul că orezul conține calciu, fier si vitamina D, și cu atât de multe beneficii, este normal ca consumul său este mai mult decât recomandat!

Acestea fiind spuse, combinarea acestor 5 alimente esențiale pentru a obține masă musculară fară a câștiga în greutate intr-o singură dietă fără a cădea în monotonie este relativ ușor. Știți ce să faceți pentru a evita plictiseala. Nu dați mai multe ture și pregătiți-vă să găsiți o modalitate de a vă tonifia corpul!

Lasă un răspuns