Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
5 cauze care pot provoca pofta de mâncare - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Probleme de Sănătate 5 cauze care pot provoca pofta de mâncare

5 cauze care pot provoca pofta de mâncareVa fi timp în cursul zilei în care observați că aveți un apetit vorace, și cu siguranță mai mult decât o dată vă întrebați. Cum este posibil, că doar am mâncat ceva? Păi, chiar dacă nu pare așa, totul are explicația sa…

În acest articol vom vorbi despre 5 cauze care pot provoca pofta de mâncare și veți sfârși surprinzător care sunt cauzele brusc de a fi atât de foame.

5 lucruri care cresc apetitul sau care pot provoca pofta de mâncare

  1. Aer condiționat: Una dintre principalele cauze ale poftei de mâncare este aerul condiționat. Mulți în timpul verii ajung să piardă în greutate, deoarece mâncarea este mai ușoară, dar cei care o folosesc zilnic vor avea efectul opus. Corpul nostru menține o temperatură care este modificată de aer condiționat sau de mediul înconjurător. Pe măsură ce devenim mai reci, vom avea nevoie de mai multă energie pentru a se încălzi, ceea ce va face să fim mai flămânzi.
  2. Medicamente: În același mod în care unele medicamente pot cauza inapetență, altele pot provoca un sentiment continuu de foame în stomac datorită efectelor sale secundare. Acesta este cazul, de exemplu, al antidepresivelor sau al unor suplimente care furnizează „vitamine” organismului. Înainte de a lua orice, este mai bine să aflați despre efectele secundare ale ceea ce urmează să fie luate.
  3. Activitatea fizică: Dacă te gândești la asta, este normal ca dacă faci o activitate fizică, vei avea din ce în ce mai multă foame, pentru că vei consuma energie și corpul tău va trebui să o recupereze. O modalitate de a lupta este să vă hidratați cu apă sau cu alte băuturi sănătoase. Și nu este bine să vă ghiftuiți după o mulțime de exerciții fizice.
  4. Aprinde lumina: Ești surprins? Ei bine, pare a fi adevărat. Se pare că dacă lumina se aprinde noaptea, chiar dacă este scăzută, crește apetitul. Un studiu a demonstrat acest lucru, mai ales la cei care mănâncă târziu.
  5. Poluarea: Substanțele chimice pe care le avem în permanență în jurul nostru, cum ar fi pesticidele sau bisfenolul A, găsite în materiale plastice, modifică hormonii noștri când le atingem. Acest lucru ne face să avem în permanență un apetit continuu.
Etichete:

Lasă un răspuns