Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
5 chei pentru a alege o mâncare pregătită la domiciliu sănătoasă
Sănătatea ta Alimentație,Blog 5 chei pentru a alege o mâncare pregătită la domiciliu sănătoasă

5 chei pentru a alege o mâncare pregătită la domiciliu sănătoasăTe gândești să ceri mâncare la domiciliu? Este bine ca din când în când să cereți mâncare la domiciliu, deoarece este normal să existe zile când vă simțiți că nu vreți să gătiți. Dar, la fel ca atunci când gătiți, este foarte important să alegeți bine ce veți mânca, deoarece trebuie să aveți un regim alimentar sănătos pentru dumneavoastră.

Aflați aspectele cheie pentru a comanda mâncare sănătoasă

Poate doriți un hamburger și o pizza. Asta e bine, dar atunci când comanda produse alimentare departe de casă ar trebui să urmărească câteva modalități de a vă asigura că este sănătos și nu se sfârșesc prin a afecta corpul tau.

Băutura principală este importantă: Este normal ca atunci când faceți o comandă de mâncare să vă ofere un meniu în care vă dau o băutură, care este, de obicei, bere sau băuturi cum ar fi Coca-Cola sau Fanta. Cu toate acestea, atunci când comandați acest produs, cel mai important lucru este că băutura să fie apă. Nu face rău să beți din când în când sucuri sau bere, dar dacă o faceți de fiecare dată când cereți mâncare la domiciliu puțin câte puțin, vă va deteriora organismul. De exemplu, băuturile răcoritoare au multe zaharuri, care contribuie la promovarea formării de gaze în corpul dumneavoastră și pot afecta digestia.

Combinați diferite tipuri de feluri de mâncare. Dacă doriți să comandați un meniu complet, pentru că asta doriți, este bine să combinați diferite tipuri de feluri de mâncare. De exemplu, veți cere ca felul principal să fie carne? Atunci aperitivul ar trebui să fie o salată. În cazul în care doriți să comandați alimente prăjite, cel mai bine este să nu vină însoțită de cartofi. Și dacă doriți să comandați o masă grea, cum ar fi pastele, încercați să faceți desertul cât mai lejer posibil.

mâncare la domiciliu

Feriți-vă de sosuri: Îți plac amestecurile? Atunci când vă gândiți la aroma unui sos picant sau Carbonara va face sa salivați, dar, în funcție de pe modul în care se combină cu felul de mâncare solicitat te simți mai bine sau mai rău. Dacă, de exemplu, veți comanda carne, este recomandat sosul fierbinte? Puteți să îl cereți, dar consumați o cantitate mică, deoarece un exces poate dăuna grav sistemului digestiv, mai ales dacă nu sunteți prea obișnuit să îl consumați.

Nu mâncați totul pe nerăsuflate: Este normal să vă ofere un meniu complet la un preț foarte rezonabil. Aceste meniuri sunt compuse din două feluri de mâncare și un desert. Dar este bine să mănânci totul imediat? Porțiunile sunt de obicei mari, deci este mai bine să mănânci una dintre felurile de mâncare, iar cealaltă lăsați-o pentru cină.

Monitorizează carbohidrații: în realitate, carbohidrații nu sunt răi pentru sănătatea ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi cantitatea de alimente. În cazul comenzii de mâncare la domiciliu pentru prânz, este mai bine ca prăjiturile să fie în acest interval de timp, precum și alte alimente precum hamburgerii sau pizza. Pe de altă parte, dacă vă gândiți să comandați alimente pentru cină, în acest caz cel mai bun lucru sunt alimente cum ar fi pește sau o salată simplă. Motivul? După masă, aveți timp suficient pentru a arde mâncarea pe care ați mâncat-o. Pe de altă parte, după cină este foarte posibil să nu vă simțiți cu dispoziția de a ieși la o plimbare sau să faceți exerciții, deci este mai bine să mâncați ceva care este puternic, dar în același timp ușor de digerat.

Etichete: ,

Lasă un răspuns