Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Actimel: adevăruri și acuzații false pe Internet - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Blog Actimel: adevăruri și acuzații false pe Internet

Actimel: adevăruri și acuzații false pe InternetDin ce în ce mai mulți dintre no ne preocupăm pentru dieta noastră și încercăm să avem o viață sănătoasă cât mai mult posibil. Ne informăm în mod constant pe Internet despre practicile sănătoase și beneficiile alimentelor și, uneori, nu ne dăm seama că acesta este un mijloc care permite oricărui utilizator să publice o opinie și chiar informații care nu sunt adevărate.

Adevărul este că, în special cu produsele alimentare, publicate adesea informații care influențează opinia utilizatorilor și se dovedesc a fi o inșelătorie masivă. Unul dintre „“ zvonurile mincinoase care circulă pe Internet a fost propagat cu referire la Actimel, un produs lactat probiotic Danone, cu care a încercat să inducă în eroare consumatorii în ceea ce privește proprietățile sau compoziția sa, care a trezit suspiciuni, atunci când se consumă.

Actimel este un probiotic sănătos și benefic pentru sănătatea noastră

Actimel conține o descoperire unică de Danone, Lactobacillus casei DN 114001, ce îl transformă într-un aliment probiotic eficient pentru a regenera și menține flora intestinală în stare bună. Îmbunătățește, de asemenea, sistemul imunitar al celor care îl consumă și promovează digestia lactoză printre multe alte beneficii.

Așa a descoperit Asociația spaniolă a Dieteticieniilor Nutritionistii și Agenția pentru Siguranța Alimentară, care au susținut că informațiile negative despre produs, nu sunt mai mult decât “afirmații calomnioase.“

Nu este adevărat că ne dăunează sănătății și acest lucru a fost demonstrat de o revizuire bibliografică dirijată de profesorul Carlos Díaz în legătură cu activitatea științifică care a avut loc cu privire la consumul de Lactobacillus Casei DN 114001 la om. Concluziile permit să se afirme că consumul său este pozitiv la nivel imunologic, în special în timpul sarcinii. Tulpina colonizează colonul și este menținută chiar dacă nu mai este consumat.

Copiii care sunt alăptați își îmbunătățesc funcția gastro-intestinală dacă mamele încep să-l ia după naștere și să-l păstreze timp de șase săptămâni, potrivit Nutrition Research Group din ULPGC. În plus, ajută mamele să-și echilibreze sistemul imunitar după nașterea copilului.

Persoanele care au un sistem imunitar depresiv, cum ar fi copiii sau persoanele în vârstă, sunt două dintre grupurile care pot beneficia cel mai mult de acest probiotic.

Surse de interes: canalul oficial al faimosului iaurt în Youtube

Etichete:

Lasă un răspuns