Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
15 alimente cancerigene pe care le ai în casă - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Blog 15 alimente cancerigene pe care le ai în casă

15 alimente cancerigene pe care le ai în casăAveți alimente cancerigene în casă? Așa cum există multe alimente care ne pot ajuta să prevenim apariția celulelor canceroase în corpul nostru, există alte alimente care le pot determina să crească șansele ca organismul nostru să se termine suferind de cancer.

Descoperiți care sunt aceste alimente și motivul pentru care pot provoca cancer și învățați să eliminați sau să reduceți consumul acestora.

Top 15 alimente cancerigene care sunt consumate în mod obișnuit

 1. Carne prelucrată: 90% din carnea procesată este ambalată în conservanți chimici pentru a o face să arate proaspătă și apetisantă. Acest lucru face ca nitritul de sodiu și azotatul de sodiu să crească posibilitatea de suferință, în special a cancerului de colon. Acest lucru se poate aplica de asemenea carnii folosite în bine-cunoscutul „fast-food”, unde produsele alimentare nu sunt doar prelucrate, ci și încărcate cu produse chimice pentru a rezista mai mult.
 2. Băuturi răcoritoare cu gaz: Aceste sucuri sunt încărcate cu zahăr, diverse substanțe chimice și coloranți. Acest lucru face ca sifonul acidifiază organismul și hrănește celulele canceroase.
 3. Produse dietetice: Produsele numite „de dieta“ nu sunt chiar așa de sănătoase cum ne fac să credem. Acest lucru se datorează faptului că aceste produse sunt încărcate cu îndulcitori artificiali și sucraloza, care cresc foarte mult probabilitatea de a dezvolta cancer.
 4. Făină albă rafinată: Consumând de obicei acest tip de făină sau produse care o conțin, crește în special probabilitatea de cancer mamar pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că indicele său glicemic ridicat amplifică nivelurile de glucoză, alimentând astfel celulele canceroase.
 5. Zahăr rafinat: Are același efect ca și făina rafinată, ele ajută celulele canceroase să crească. Acest zahăr este în toate prăjiturelele, biscuiții, torturile, sucurile, sosurile și cerealele care au fost prelucrate industrial.
 6. Popcorn la microunde: Popcornul la microunde bine cunoscut și foarte rapid, sau popcornul, conțin acid perfluorooctanoic, abreviat PFOA. Este un cancerigen foarte periculos. Acestea conțin, de asemenea, diacetilul chimic, un alt agent cancerigen foarte grav. În afară de cancer, pot provoca infertilitate și cancer la ficat, testicul și pancreas.
 7. Somon afumat cultivat: Potrivit studiilor, acest somon este complet lipsit de vitamina D, dar este, de asemenea, contaminat cu produse chimice, cum ar fi pesticidele și antibioticele.
 8. Organisme modificate genetic: În acest moment găsim boabe de soia, fasole canola sau produse din porumb care au suferit un proces lung de producție. Toate aceste alimente nu trec controlul sanitar corect și cauzează creșterea rapidă a tumorilor. Sunt alimente cancerigene.
 9. Fructele cu pesticide: Consumul de fructe este foarte sănătos, dar produsele alimentare, cum ar fi merele, strugurii, bananele etc., care nu au fost produse în mod natural sau care nu au efectuat controalele corespunzătoare, sunt produse care pot duce la cancer. Mărul, conform studiilor realizate de EWG, este cel mai contaminat fruct dintre toate, urmat de struguri, căpșuni, cartofi și pătrunjel.
 10. Conserve de tomate: Partea interioară a conservelor de roșii conțin BPA pentru a preveni coroziunea cutiei. Un produs chimic care actioneaza ca o activitate de dislocare a hormonului estrogen din corp, care poate ajunge să cauzeze cancer.
 11. Cartofi prăjiți (cu ulei reutilizat): Cartofii care sunt de obicei vânduți în fastfood, datorită cantității ridicate de grăsimi saturate, care conțin acestea acționează ca „bureți de ulei“ reprezintă una dintre cauzele majore de cancer. Pot spune că este unul dintre multele alimente cancerigene
 12. Chipsuri de cartofi: Ocazional, nu este rău să mănânci niște chipsuri de cartofi, dar abuzul lor poate duce la cancer. Conținutul ridicat de grăsimi și uleiul reutilizat sunt foarte dăunătoare celulelor noastre.
 13. Donuts: Gogoșile conțin uleiuri hidrogenate, făină albă și zahăr rafinat. Toate aceste ingrediente sunt foarte cancerigene.
 14. Bacon: Deși este foarte bun, șunca afumată este cunoscută a fi o carne care are multe grăsimi saturate printre proprietățile sale. Consumul său necontrolat este una dintre principalele cauze ale cancerului de stomac.
 15. Alimente arse: Deși în prezent există studii care demonstrează altfel, încă există îndoieli cu privire la proprietățile cancerigene ale alimentelor arse. Când o pâine prăjită a fost arsă puțin sau alt fel de mâncare, ar fi mai bine să o aruncați. Deoarece cărbunele care se formează este extrem de cancerigen pentru organismul nostru. Putem spune că am transformat un aliment bun în unul dintre toate acele alimente cancerigene.

Alimente pentru prevenirea cancerului

Pe lângă evitarea alimente cancerigene. Pentru a preveni cancerul, cele mai bune alimente pe care le puteți lua sunt:

 • Alimente care nu sunt procesate. Dacă aveți de gând să consumați carne, luați-o direct din măcelărie și să nu vină ambalată.
 • Alimentele bogate în grăsimi omega 3.
 • Mănâncă o mulțime de fructe și legume, dar să fie organice cu un sigiliu de calitate.
 • Luați alimente care sunt bogate în vitamina C și vitamina D, care sunt responsabile pentru păstrarea celulelor canceroase departe.
 • Bea o mulțime de apă, în loc de băuturi cum ar fi coca cola, fanta …
Etichete:

Lasă un răspuns