Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
10 alimente care îmbătrânesc corpul și mintea - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație 10 alimente care îmbătrânesc corpul și mintea

10 alimente care îmbătrânesc corpul și minteaNu credeți că îmbătrânirea pielii sau a organismului are legătură doar cu trecerea anilor, ci este și foarte înrudită cu alimentele.

Asta-i drept, există o serie de alimente pentru care pot afecta în mod grav corpul nostru, mai ales pielea noastră, făcându-ne arătăm mai în vârstă decât suntem cu adevarat, așa că este bine să știi care sunt acele alimente care pot dauna grav sănătății pielii dvs.

10 alimente cu efect de îmbătrânire sau care îmbătrânesc corpul

  1. Dulciuri: Dulciurile sunt încărcate cu zahăr, în special brutăria industrială. Excesul de zahăr distruge colagenul din piele, precum și ruinarea dinților, ceea ce accelerează procesul de îmbătrânire.
  2. Alcoolul: Dacă beți un pahar de alcool din când în când nu este rău, dar dacă mergeți prea departe, daunele pe care le provoacă în ficat îl determină să elimine mai rău toxinele, ceea ce este una dintre funcțiile ficatului, care Cauzează că, atunci când suferă de boli cum ar fi rosaceea sau acneea, se înrăutățește și este mai greu pentru noi să ne vindecăm.
  3. Vin alb: Se spune că un pahar de vin pe zi este foarte bun, dar nu include vinul alb.Dacă vom bea prea mult din această băutură dăunează grav smalțul dinților și face mai ușor să se murdărească.
  4. Carne arsă: Pentru cei cărora le place să mănânce carne aproape transformată în cărbune, trebuie să știți că acest lucru determină ca în corpul nostru să pătrundă hidrocarburi poluante, care distrug colagenul pielii.
  5. Sare: Sarea ajuta la imbunatatirea gustului mâncărurilor, este adevarat dar poate provoca și probleme circulatorii și bazale care favorizeaza apariția celulitei sau retenției de lichide.
  6. Carne prelucrată: Datorită cantității mari de conservanți pe care le transportă, în special cârnați sau șuncă, accelerează îmbătrânirea pielii din cauza sulfitului.
  7. Mâncarea gen fast food: Ca și în cazul precedent, mâncarea care se servește în restaurante tip fast food este încărcată cu conservanți care dăunează grav pielea.
  8. Picant: Orice sos, substanță sau mâncare care conține picant favorizează apariția petelor pe piele dacă este abuzat și, de asemenea, agravează problemele de rozacee sau acnee.
  9. Băuturi energice: Chiar dacă vedeți publicitate spunându-le că vă vor ajuta în exercițiile fizice zilnice, ele sunt foarte bogate în acizi care dăunează grav dinții și pielea.
  10. Cofeina: Orice băutură sau mâncare care are cofeină vă va face să arătați mult mai în vârstă decât sunteți, deoarece aceasta deshidratează sever pielea.
Etichete:

Lasă un răspuns