Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
9 alimente pentru a reduce stresul și nervii - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Beneficii,Probleme de Sănătate 9 alimente pentru a reduce stresul și nervii

9 alimente pentru a reduce stresul și nerviiDe ce vorbim despre alimente pentru a reduce stresul? Munca, studiile… însăși ideea că există multe lucruri de făcut și nu este timp suficient material pentru tot. Este una dintre principalele cauze de stres în oameni și care face sufere modificări ale dispoziției și dăunează sănătății.

Cu toate acestea, există un număr de alimente pentru a reduce stresul, dacă sunt consumate cu moderare.

9 alimente pentru a reduce stresul

  1. Laptelaptele conține fosfolipide, care ajută foarte bine la combaterea situațiilor de stres. Consumați puțin lapte zilnic, de dimineață, de exemplu.
  2. Ciocolata: Unul dintre alimentele preferate de multi este un aliat puternic pentru multe aspecte ale sănatății noastre, ajuta la relaxarea nervilor. Mâncați doar 40 gr. de ciocolată neagră pe zi.
  3. Vinul: Când anterior a fost declarat că faptul de a bea un pahar de vin pe zi, este ideal pentru sănătate, era adevărat, pentru că vinul ajută la prevenirea depresiei și scade tensiunea arteriala, de asemenea, elimină radicalii liberi care cauzeaza stres cunoscut ca oxidant.
  4. Fistic: Ajută la reducerea tensiunii arteriale, ceea ce facilitează un control mai bun al stresului zilnic, precum și al colesterolului.
  5. Nuci: Conform studiilor, dacă mâncăm câteva nuci pe zi poate ajuta corpul nostru să contracareze efectele stresului.
  6. Lămâie: datorită antioxidanților pe care îi conține, ajută la eliminarea radicalilor liberi oxidanți, care sunt unul dintre principalii vinovați ai stresului.
  7. Linte: fibrele pe care le conține, combinate cu magneziu și calciu, produc un efect relaxant în corpul nostru, care reduce anxietatea. Trebuie să le mâncați de câteva ori pe săptămână dacă sunteți o persoană foarte predispusă la stres.
  8. Lombarda: Conținutul său în anticianine a redus stresul oxidativ, pe lângă faptul că ajută la protejarea inimii și prevenirea cancerului.
  9. Iaurt: Un derivat din lapte cum ar fi iaurtul ajută la producerea serotoninei, hormonul care este responsabil pentru asigurarea bunăstării corpului nostru, ceea ce determină scăderea stresului. Cu aproximativ 125 gr. de iaurt pe zi este suficient.

Pentru a combate stresul zilnic, asigurați-vă că remediile noastre pentru stres vor fi foarte utile.

Etichete:

Lasă un răspuns