Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
14 alimente care protejează împotriva dezvoltării cancerului - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Beneficii 14 alimente care protejează împotriva dezvoltării cancerului

14 alimente care protejează împotriva dezvoltării canceruluiCancerul este o boală pe care nimeni nu vrea să sufere. Cu toate acestea, există o serie de alimente care s-au dovedit a fi bune pentru a evita apariția în corpul nostru, conform mai multor studii.

Iată o listă de produse care conțin multe substanțe nutritive care vă pot ajuta să preveniți cancerul.

14 alimente care protejează împotriva dezvoltării cancerului

 1. Linte: Această legumă conține o mulțime de fibre care ajută ca alimentele să fie digerate mai bine, iar radicalii liberi pe care îi conțin sunt eliminați mai repede. În plus, ajută ca bacteriile din colonul nostru să fie eliminate, ajutând contra renumitului de cancer de colon.
 2. Năut: Ca linte, fibrele insolubile foarte bogate ajută la purificarea colonului și prevenirea cancerului.
 3. Măr: Este unul dintre cele mai bogate fructe în antioxidanti si vitamina C care exista, care ajuta la prevenirea aparitiei cancerului de faringe, laringe, esofag sau stomac.
 4. Broccoli: S-a dovedit că are componente puternice împotriva cancerului care ajută la eliminarea contaminanților și a agenților cancerigeni din corpul nostru.
 5. Varza / Conopida: Așa cum se întâmplă mai sus, este o armă eficientă contra cancerului deoarece ajută la eliminarea tuturor substanțelor poluante din organism.
 6. Ceapa: Toate produsele derivate din familia cepei, cum ar fi ceapa, arpagicul … au nutrienti importanti, cum ar fi vitamina C, care ajuta la protejarea corpului impotriva cancerului pulmonar.
 7. Praz: Un aliment foarte puternic pentru a ajuta la prevenirea cancerului de stomac și plămân, deoarece ajută la crearea de enzime protectoare care ajută la prevenirea apariției cancerigenilor.
 8. UsturoiUsturoiul, un puternic aliat împotriva multor rele, este, de asemenea, un amic puternic în călătoria dvs. pentru a preveni apariția cancerului în corpul vostru, deoarece ajută la producerea de agenți în corpul nostru care să oprească creșterea celulelor canceroase.
 9. Pepene verde: Conține licopen, care împiedică cancerul de prostată.
 10. Pepene galben: În afară de conținutul de licopen, cum ar fi pepene verde, ajută la îmbunătățirea rezistenței sistemului imunitar, care este foarte util pentru a evita cancerul.
 11. Căpșuni: Unul dintre fructele preferate din întreaga lume este unul dintre cei mai mari aliați în lupta împotriva cancerului, datorită conținutului său ridicat de vitamina C care ajută la prevenirea apariției de cancer în organism.
 12. Kiwi: În timp ce kiwi este adesea asociat ca ceva bun pentru probleme digestive, este asemenea pentru a ajuta la lupta impotriva cancerului pentru proprietatile lor antioxidante incredibile care impiedica celulele corpului nostru să fie deteriorate și să apară astfel celulele canceroase.
 13. Roșii: Un alt produs antioxidant foarte puternic, care ajută la eliminarea radicalilor liberi din corpul nostru, împiedicând astfel apariția cancerului.
 14. Uleiul de măsline: Potrivit studiilor, utilizarea uleiului de măsline pentru gătit este unul din principalele motive pentru reducerea cancerului în țara noastră.
Etichete:

Lasă un răspuns