Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
9 Băuturi dintre cele mai nocive din lume - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație 9 Băuturi dintre cele mai nocive din lume

9 Băuturi dintre cele mai nocive din lumeExistă anumite tipuri de băuturi care, fie că nu o știm sau ne face să credem că nu-i așa, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru. Cu atât mai puțin dacă le bemîntr-un mod necontrolat și le facem un obicei în dieta zilnică.

Acordați atenție la ceea ce aceste băuturi sunt pentru a încerca să faceți consumul lor cât mai scăzut posibil.

9 băuturi dintre cele mai dăunătoare din lume

  1. Sucuri: Multe băuturi care poartă ștampila de „suc“ nu sunt nimic mai mult decât apă de zahăr cu vopsea, așa că atunci cand bei suc, mai ales pentru micul dejun, pregătește – l singur sau cumpara unul care este 100% natural.
  2. Cafea cu frișcă: Cu adaos de frișcă, cu lapte, această băutură este echivalentă cu 800 calorii si 1/3 din cantitatea de grăsimi saturate care se recomandă pe zi. Să nu vorbim gă are un conținut de 170 gr. de zahăr, motiv pentru care are un gust atât de dulce.
  3. Apă Aromatizată: Apele cunoscute „cu arome“ de multe ori nu sunt ceea ce spun etichetele, și într-adevăr conțin doar zahăr și arome pentru a schimba culoarea și aroma lor. Prin urmare, dacă doriți să beți un anumit tip de apă aromată, este bine să o pregătiți acasă.
  4. Băuturi răcoritoare pentru dietă: Un tip de băutură în care nu ar trebui să ai încredere în nici un caz, deoarece nu ajuta la dieta, indiferent de cât de mult ai bea. De fapt, toate acestea vor fi afecta foarte grav corpul tau.
  5. Cocktail-uri: Este bine sa bei un cocktail din când în când, dar nu-l face un obicei, deoarece conțin destul de multe calorii.
  6. Smoothie: Smoothie este o băutură răcoritoare, în special pentru lunile de vară, dar conține o mare cantitate de zahăr, astfel încât consumul ar trebui să fie evitat cât mai mult posibil, consumând două pe săptămână cel mult.
  7. Băuturi distilate: Băuturile alcoolice distilate sunt cele mai grave pentru organism. Luați un pahar pe zi și nu se va întâmpla nimic, dar când vă duceți la al doilea pahar, al treilea … daunele aduse corpului pot fi foarte grave, de fapt este foarte probabil să apară cancer la ficat.
  8. Băuturi răcoritoare: Ceva la fel de obișnuit ca băuturile răcoritoare care sunt luate zilnic, cum ar fi Coca-Cola, fanta… sunt băuturi încărcate cu zaharuri și aditivi, care pot provoca daune grave sistemului nervos.
  9. Băuturi energizante: Atât de celebrele energizante sunt într-adevăr sănătoase pentru organism? Ei bine, adevărul este că nu. Acestea sunt produse foarte încărcate cu cafeină și zaharuri, ceea ce vă face să vă simțiți energia doar pentru o perioadă scurtă de timp, după aceea vă veți simți total epuizați, indiferent cât de mult consumați aceste băuturi.
Etichete:

Lasă un răspuns