Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Top 10 Cele mai rele alimente din lume - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Blog Top 10 Cele mai rele alimente din lume

Top 10 Cele mai rele alimente din lumeSănătatea noastră este amenințată zilnic de cele mai rele alimente din lume. o serie de produse alimentare care au fost introduse în viața noastră de zi cu zi ca „ceva normal“. Dar ele sunt extrem de periculoase pe timp ce trece, mai ales din cauza consumului lor obișnuit.

Dacă mâncați moderat și ocazional, nu se întâmplă nimic, dar dacă abuzați, multe dintre ele pot deveni o problemă foarte gravă.

Atenție, sigur că aveți acasă unele  dintre cele  mai rele alimente din lume.

  1. Înghețata: Se află în fruntea listei ca fiind una dintre cele mai rele alimente din lume. Acest lucru se datorează faptului că este un aliment încărcat cu zahăr și grăsimi saturate, urmată de o mulțime de conservanți și culori artificiale care nu sunt sănătoase pentru corpul nostru.
  2. Gustări: Gustările sau cartofii chips, care suntem atât de obișnuiți să îi mâncăm în timp ce ne uităm la televizor.  Sunt, de asemenea, destul de rele pentru organism, deoarece acestea sunt încărcate cu uleiuri și aditivi.
  3. Cartofi congelați gata pentru a fi prăjiți: Cartofii prăjiți, în special cei congelați, nu sunt buni pentru sănătatea ta. Acest lucru se datorează faptului că o cantitate mare de ulei este folosită pentru a îi prepara. Acest fapt este foarte grav pentru organism.
  4. Mezeluri: Când vorbim despre mezeluri rele, ne referim în special la mezelurile envasate. Conțin mai multe grăsimi și conservanți față de cele pe care pe care le cumperi de la un măcelar. Abuzul nu este bun, dar întotdeauna va fi mai sănătos ceva tăiat pe moment față de unul care a stat ăn galantar o săptămână cu conservanți pentru a elimina mirosul său. (Foarte frecvente în mezeluri fierte sau șuncă York).
  5. Băuturi cu zahăr: Băuturile încărcate de zahăr, cum ar fi Coca-Cola, Fanta, Sprite. Toate aceste băuturi comune pe care le avem în casă conțin nici mai mult nici mai puțin, vorbind în termeni de 1 cutie de 330ml, 10 lingurite de zahar pe cutie, ceea ce care este un scandal atât pentru stomacul nostru, cât și pentru sistemul nostru nervos. Cu siguranță unul dintre cele mai rele alimente din lume.
  6. Produse dietetice: Astfel de produse celebre „pentru dieta“ sunt la modă în prezent și care pot fi văzute la televizor. Batoanele energetice sau băuturi pentru „eliminarea foametei ,“ sunt cel mai rău lucru pe care îl poți da organismului. Conține nici mai mult nici mai puțin decât aspartam, o substanță care provoacă multe boli, cum ar fi anxietatea, malformații congenitale la copil, dacă sunteți gravidă, pierderea vederii, tumori cerebrale, lețin, oboseala, epilepsie.
  7. Pizza: O pizza de casă, consumată din când în când, nu ne va afecta negativ sănătatea, dar cum rămâne cu mâncarea preparată sau fast food? Acestea sunt cele mai rele alimente din lume pentru organism prin cantitatea de grăsimi, sodiu și zaharuri găsit în ingrediente care sunt adăugate la pizza. S nu mai vorbim de, în multe cazuri, calitatea slabă a diferitelor ingrediente utilizate pentru pregătirea ei.
  8. Hamburger: Hamburgerul este o mâncare cu multă grăsime, în special cele care vin ambalate. Luați unul sau două din când în când, însoțite de ceva light, nu este deloc rău. Dar când devine obișnuință să consumați aproape în fiecare zi sau adesea să apelați fast-food, aceasta va deteriora grav corpul. Crește colesterolul și dă multă grăsime stomacului. Acest lucru este valabil și pentru alte produse din carne de fast-food, cum ar fi hot-dog, de exemplu.
  9. Industria de panificație industrială. Toată brutăria creată într-un mod industrial este moartă pentru sănătatea noastră și este una dintre principalele cauze ale obezității infantile. Pe lângă brutăria vândută în brutării, care au fost pregătite în aceeași zi, cele de producție industrială sunt încărcate cu conservanți, calorii, grăsimi saturate și zaharuri. Dintre cele mai rele din acest domeniu, avem gogoși, și cele cu ciocolată.
  10. Bacon: Una dintre alimentele preferate ale unora ar putea fi fatal (cea cu coasa) pentru tine. Baconul ridică, în serios, șansele de a suferi o problemă cardiovasculară și de a dezvolta diabetul. Cu siguranță este în topul cu cele mai rele alimente din lume.
Etichete:

Lasă un răspuns