Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
9 cereale pe care le puteți mânca dacă aveți alergie la grâu - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație 9 cereale pe care le puteți mânca dacă aveți alergie la grâu

9 cereale pe care le puteți mânca dacă aveți alergie la grâuEste posibil să te fi născut cu alergie la grâu, iar acest lucru vă limitează atunci când mâncați anumite alimente.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece există o serie de alte cereale pe care le puteți mânca, dacă aveți alergie la grâu și doriți să vă încărcați corpul cu o mare varietate de proteine ​​și nutrienți.

9 boabe pe care le puteți mânca dacă aveți alergie la grâu

  1. Amarant: Caracteristic în țările din America Centrală, este un tip de cereal care are o cantitate triplă de calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și vitamina C față de grâu. În plus, este un tip de cereal fără gluten și ajută la reducerea colesterolului.
  2. Hrișcă: forma îi amintește semințele de fag. Sunte cereale bogate în zinc, cupru și mangan, care facilitează absorbția nutrienților.
  3. Ovăz: Nu te îndoi de puterea ovăzului, care este foarte bogat in fibre, și în vitamine, și mult mai puternic decât grâul atunci când dau beneficii organismului tau.
  4. Făină de porumb: este un produs fără grâu, dar trebuie să-l cumpărați în magazine naturale, deoarece poate fi contaminat în timpul procesului de producție.
  5. Millet: Aroma lui amintește de cuscus pentru aroma sa de nucă și îl puteți folosi în orice tip de rețetă în loc de făină de grâu sau de orez.
  6. Quinoa: Un aliment care a devenit foarte popular pentru vitaminele și mineralele pe care le oferă corpului. Pentru a evita utilizarea grâului, puteți folosi acest produs în supe, mâncăruri, tocănițe…
  7. Sorghum: Este un tip de cereale care este în special bogat în fier și fosfor, utilizat pe scară largă în alimentele preparate în cuptoare. În plus, este bine pentru celiaci, deoarece este un cereal fără gluten.
  8. Teff: Nu este un tip bine cunoscut de cereale, deși este din Etiopia, dar câștigă din ce în ce mai mult spațiu în lume. Este regiunea în care este cel mai utilizat pentru prepararea pâinii și a altor feluri de mâncare, în plus, este, de asemenea, fără gluten.
  9. Orez sălbatic: Bine – cunoscut orezul sălbatic este bogat în fibre, mangan, magneziu și vitamine, în special grupul B pot fi preparate ca orezul convențional fără nici o problemă.
Etichete:

Lasă un răspuns