Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Nu ești tu. Faptul de a face naveta este dăunător sănătății tale - Sănătatea ta
Sănătatea ta Blog Nu ești tu. Faptul de a face naveta este dăunător sănătății tale

Nu ești tu. Faptul de a face naveta este dăunător sănătății talenavetiștiAți văzut, probabil, articolele care avertizează asupra pericolelor faptului de a face naveta, dar, în ciuda tuturor efectelor negative, milioane de oameni – inclusiv eu – fac alegerea de a face naveta în fiecare zi. Așa că am început să mă întreb. Dar cât de rău este faptul de a face naveta pentru mine? Oare exagerează mass-media în acest sens?

Se pare că naveta lungă este într-adevăr dăunătoare pentru sănătatea ta. Naveta a fost legata de rate mai mari de obezitate, stres, și depresie. Un studiu suedez, de asemenea, a constatat că aceasta ar putea scurta durata de viata.

Dar există modalități de a atenua efectele unei navete lungi. De exemplu, cele mai multe dintre aceste studii nu reușesc să recunoască progresele tehnologice în ultimii 10 de ani. Acum naveta dvs. vă poate da de fapt, timp pentru a relua obiceiul de lectură, pentru a asculta podcast-uri, sau chiar a putea avansa ceva din atribuțiile de la muncă. (Am urmărit, chiar accidental mai multe episoade din serialul meu preferat peste umărul altui navetist.) În funcție de cine sunteți și cum o facei, naveta ta ar putea deveni doar o sursă de bucurie, sau cel puțin un mod productiv de a folosi acest timp în viața ta.

Etichete:

Lasă un răspuns