Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Împiedicați dieta să vă prejudicieze cu aceste 3 sfaturi - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Împiedicați dieta să vă prejudicieze cu aceste 3 sfaturi

Împiedicați dieta să vă prejudicieze cu aceste 3 sfaturiPierderea în greutate prin dieta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face dacă avem câteva kilograme în plus în corpul nostru. De multe ori, au 3 sau 4 kilograme pe greutatea noastră normală pot influența activitățile noastre de zi cu zi: ne simțim obosiți atunci când mergem pe jos sau au chiar simțim lipsă de concentrare.

Cel mai bun lucru este să pierzi în greutate, dar să o faci într-un mod sănătos. Uneori se crede că pentru a pierde în greutate soluția este de a mânca mai puțin sau direct să nu mâncați sau de a ne forța pentru a face exerciții în sala de gimnastică.

Nu se recomandă să urmați o dieta strictă în care să scăpați drastic de greutate. În toate aceste diete pierderea în greutate este mai mult legată de deshidratare și pierdere de mușchi decât de arderea grăsimilor, motiv pentru care este rău pentru corpul nostru.

Adevărul este că pentru a pierde în greutate într-un mod sănătos ceea ce trebuie să facem este o combinație inteligentă de 3 factori: dieta, exerciții și remedii acasă.

Cum să urmați o dieta sănătoasă în 3 pași

Puteți pierde rapid greutate, chiar pierdeți până la 3 kilograme în doar o săptămână, atâta timp cât începeți o dietă sănătoasă și, mai presus de toate, echilibrată.

Energia furnizată de alimente, prin intermediul proteinelor și vitaminelor, este esențială pentru a putea efectua la maximum în timpul activităților zilei.

1. Dieta sanatoasă

Mai întâi de toate, de formă urgentă trebuie să eliminați din dieta produsele ambalate sau produse de proces extrem industriale, cum ar fi sucurile sub formă de praf, băuturi răcoritoare, supe sub formă de praf sau tocături… Alege varianta naturală: prepararea sucurilor de fructe proaspete, supe legume și bea apă, o mulțime de apă, cel puțin doi litri pe zi.

Sa observat că dietele pe bază de citrice, cum ar fi dieta de ananas sau grapefruit, sunt destul de eficiente și în special sănătoase.

De asemenea, eliminați alimentele prăjite, alimentele fast food, dulciurile și deserturile dulci. Desigur, aceasta este, probabil, cea mai dificilă parte, pentru că ne plac alimentele preferate și dulciurile delicioase. Dar este prețul pe care trebuie să îl plătim în schimbul obținerii corpului dorit.

Adăugați la alimentația sănătoasă lapte cu conținut scăzut de grăsimi, orez și paste integrale, ulei de măsline, fructe, legume, produse ecologice, leguminoase.

2. Activitatea fizică

Timpul recomandabil este o jumătate de oră de activitate fizică pe zi. Dacă trebuie să pierdeți rapid greutatea, faceți exerciții aerobice pentru a arde rapid grăsimea și apoi combinați aceste exerciții cu activitatea de rezistență (cum ar fi efectuarea exercițiilor în echipamente de fitness) pentru a vă tonifica corpul.

Ritmurile de învățare sau participarea la cursurile de dans este, de asemenea, o opțiune bună de a vă stiliza corpul, precum și pilates și yoga sunt bune pentru a vă armoniza corpul și pentru a învăța să obțineți relaxare.

3. Căi de atac interne

Sunt ceaiuri sau soluții de casă care vă ajută să ardeți mai ușor grăsimea sau să vă ajutați să vă mențineți sănătatea. Pentru a pierde in greutate, cel mai bun lucru este sănătatea dumneavoastră generală, se poate bea pana la 4 căni pe zi, rece sau cald.

Dacă vă exersați intens în sala de gimnastică sau alergați, luați o sticlă de apă de 500 cc cu câteva picături de lămâie și o jumătate de lingură de zahăr.

Urmând aceste sfaturi vă va ajuta să pierdeți treptat câteva kilograme, dacă sunteți constanți. Acestea vă vor beneficia, de asemenea, deoarece veți duce o viață departe de dieta săracă și de stilul de viață sedentar, ceea ce se va reflecta în sănătatea dumneavoastră generală.

Etichete:

Lasă un răspuns