Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Înghețata poate fi, de asemenea, sănătoasă - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Înghețata poate fi, de asemenea, sănătoasă

Înghețata poate fi, de asemenea, sănătoasăÎnghețata. Unul dintre deserturile preferate de-a lungul istoriei de către regi, faraoni, aristocrați mari și de ce să nu menționăm acest lucru, copiii din întreaga lume. Odată cu trecerea timpului, acest desert a devenit unul dintre cele mai căutate delicii culinare ale tuturor timpurilor.

Cu toate acestea, recent a fost răspândită ca o credință că favorizează îngrășarea sau că nu este complet sănătoasă. Multe persoane se privează de înghețată pentru s nu rupe dieta. Este această formă de a gândi bine fundamentată sau adevărată?

Demontarea miturilor despre înghețata mult dorită

Faptul că o înghețată vă cade bine sau nu depinde de trei factori esențiali:

  1. înghețată de căpșuniTipul de inghetata. Desigur, aceasta nu este același lucru fatul de a cumpăra un tip de înghețată care este deja ambalat cu conservanți și coloranți difrerentes sau dacă vom cumpăra una italiană con arome naturale făcută în aceeași zi și servită în fața ta pentru a se consuma instantaneu.
  2. Cantitatea de înghețată. Nici nu va fi același lucru dacă înghețata vine într-o cutie mică sau dacă cumpărați o înghețată cu trei bile de arome diferite.
  3. Frecventa de ingestie a acesteia. Și, desigur, de asemenea , influențează foarte mult faptul de consuma-o doar o dată sau de două ori pe săptămână în loc în fiecare zi, ceea ce nu ar fi prea sănătos.

Având în vedere aceste trei puncte și fiind mereu conștienți de ele, ceva care cu siguranță nu știți este raportul cunoscut sub numele de Cartea Albă a Ingețatei , publicat de Societatea spaniolă de Medicina Familiei și comunitară și scrisă de diferiți profesori în nutriție, detaliază virtuțile acestui aliment:

  • Ajută la scăderea în greutate.
  • Întărește oasele
  • Arde grăsimile.
  • Reglează tensiunea arterială
  • Reduce durerile menstruale
  • Împiedică pietrele în rinichi.
  • Îmbunătățește sistemul imunitar.

Cu toate aceste informații nu mai avem nici o scuză pentru a expulza acest aliment din viețile noastre.

Cu moderație totul se poate și dacă după ce citiți acest articol doriți să încercați o înghețată atunci nu mai pierdeți timpul!

Etichete:

Lasă un răspuns