Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Ionic White ™ - Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute! - Sănătatea ta
Sănătatea ta Albirea Dinților,Îngrijire Orală Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!

Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!Cum funcționează Ionic White ™?

 

Zâmbet alb și luminos în doar 2 minute?

Cum arată dinții înainte de Ionic White

Înainte

Cum arată dinții după ce folosim Ionic White

După

Efectele sunt evidente după cel de-al doilea minut de funcționare cu lumina LED albastră. După 21 de minute, dinții vor fi vizibil mai albi. 7 LEDS pentru un zâmbet mai alb și strălucitor.

Vizitează pagina oficială!

Ce reprezintă Ionic White ™?

  • O tehnologie ionică activată printr-o lumină cu LED-uri, pentru a vă albi dinții acasă.
  • Acum, cu Ionic White ™, zâmbetul tău de vis, alb și perfect, poate fi o realitate și o necesitate pentru stima ta de sine!
[WPCR_INSERT]
Impresionează cu un zâmbet frumos și atrăgător!

Impresionează cu un zâmbet frumos!

Dinții albi te fac să zâmbești mai mult. Un zâmbet strălucitor invită conversații bune, emoții pozitive în timpul conversației și dorința de a le prelungi. Tutunul și consumul de alimente și băuturi, cum ar fi cafea, ceai, vin rosu, unele fructe și legume și sucuri au în mod inevitabil un efect negativ asupra culorii dintilor.

Dinții albi vă vor crește stima de sine!

Dinții albi vă vor crește stima de sine!

Este foarte important în viața cuiva! Nu este un secret că comunicarea cea mai apropiată nu este plăcută când stați în fața unei persoane cu dinți întunecați. Galbenirea dinților nu provoacă o impresie foarte sănătoasă și lasă interlocutorului o senzație inconștientă neplăcută.

Un zâmbet alb strălucitor este cheia succesului!

Un zâmbet alb strălucitor este cheia succesului!

În orice conversație, fie că este vorba de petrecere a timpului liber sau de afaceri, dinții albi și strălucitori reprezintă primul lucru care atrage atenția. Nu uitați: acesta este secretul dvs. pentru a vă atinge obiectivele! Observați rezultatul: cu un zâmbet frumos vă puteți schimba destinul influențând relațiile de prietenie, de muncă și de sexul opus.

Dacă dinții îmi devin galbeni din cauza pătrunderii în smalț a substanțelor conținute în alimente și tutun, cum pot combate problema?

Albirea efectuată de dentiști este costisitoare. Tehnologia Ionic White ™ aplică cele mai inovatoare tehnici de îngrijire dentară prin intermediul LED-urilor (diode emițătoare de lumină). Utilizarea tehnologiei cu LED-uri mărește acțiunea gelului de înălbire și, în același timp, este complet inofensivă, deoarece este cel mai aproape de lumina naturală.

Ionic White ™ utilizează lumină albastră cu LED. Lumina prezintă unde electromagnetice. LED-ul este lumină rece, emis de diode semiconductoare și nu emite energie termică. Tratamentul nu implică nici un risc: în absența emisiei de căldură, acesta nu dăunează cavității orale sau organismului în general. Tehnicile Ionic White ™ pot ​​fi aplicate pe dinți și gingii sensibile.

albirea dinților cu ionic whiteLED-ul are proprietăți antibacteriene și efect purificator, acționând asupra petelor și activând ionii de argint ai gelului, prezent și în procesul de albire. LED-ul ucide bacteriile care provoacă probleme ale dinților (întunecare, pete și decădere). Dezvoltarea produselor care utilizează ioni pentru albirea dentară, activată cu lumină LED, face parte din inovațiile în îngrijirea cavității orale.

Până în prezent, ionii nu au fost niciodată utilizați pentru albirea dinților. După crearea Ionic alb ™, produsul a fost brevetat în Statele Unite și în întreaga lume, nu numai pentru a fi o tehnologie nouă, ci prin eficiența sa unică și inofensiv pentru sănătate. Tehnica folosită de Ionic White ™ este ușor de aplicat și produce rezultate rapide, aplicând acasă în confort total.

SOLICITĂ

Utilizatorii care au folosit Ionic White ™ și care au efectuat anterior tratamente de înălbire la medicul dentist nu au găsit nici o diferență, doar în preț. Un studiu arată că 89% dintre respondenți au declarat că Ionic White ™ este cel mai sigur tratament de albire pentru a efectua acasă, iar 84% îl recomandă și îl folosesc din nou, dacă este necesar.

Sistemul Ionic White ™ include:

  • ce este inclus în ionic white1 – acumulator
  • 1 – Dispozitiv cu unitate de lumină
  • 1 – Spray de albire 30 ml (Pasul 1)
  • 1 – 15 ml pulverizator activator de înălbitor (Etapa 2)
  • 3 – Tuburi de gel albire
  • 3 – Bleacher Activator Gel Tubes
  • 1 – manual

Vă puteți bucura deja de acasă prin metoda albă de albire Ionic White ™, eficientă și inofensivă.

Vă rugăm să rețineți că utilizarea produselor de albire a dintilor cu peroxid de hidrogen cantități mai mari de 6% (10%, 15%, 20% sau mai mult) sunt total descurajată și poate deteriora smalțul dinților, total deneînlocuit. Ionic Alb ™ îndeplinește toate cerințele standardului european 76/768 / CEE privind utilizarea produselor de albire cu peroxid de hidrogen , în nici o concentrație mai mare de 6%!

Doar în magazinul recomandat de noi puteți cumpăra cel mai recent IONIC WHITE ™, lider în producția de echipamente dentare. Deveniți persoana cu cel mai frumos zâmbet datorită lui Ionic White ™!

Ce trebuie să faceți pentru ca alții să vadă în tine o femeie sau un bărbat cu un zâmbet frumos?

Rapid și ușor cu Ionic White ™!

Dacă doriți să schimbați impresia proastă pe care o au ceilalți despre dvs. din cauza aspectului dinților, nu mai căutați! Există o soluție care nu implică niciun risc!

Dacă ți-ai pierdut zâmbetul frumos, nu renunța, Ionic White ™ este aici! Datorită acestui sistem, puteți face dinții să treacă de la galben, la alb și strălucit, în doar 21 de minute. Cu Ionic White ™ veti vedea schimbarea culorii dintilor fara a trebui sa petreceti luni sau sa va petreceti salariul pe vizite scumpe la dentist. Acum vă puteți schimba zâmbetul urmând instrucțiunile de utilizare a produsului Ionic White ™.

Un zâmbet alb strălucitor este cel mai bun accesoriu și secretul succesului!

Adesea, mulți dintre noi cred că aspectul perfect poate fi obținut numai cu bani. Nu luăm în considerare faptul că îmbunătățind zâmbetul nostru ne putem recupera stima de sine. Deși la prima vedere poate părea nesemnificativ zâmbet, alb și frumos pot deveni cele mai bune accesorii, iar secretul succesului pentru a reuși în cariera lor, prietenii lor sau de relațiile lor.

Ce să faci astfel încât alții să-l recunoască prin zâmbetul său? „Fata cu zâmbetul frumos” sau „Omul cu dinții albi și strălucitori” Și atrage atenția doar cu zâmbetul? Opriți invidia oamenilor care scapă de dinții lor pătați; puteți obține un zâmbet perfect datorită lui Ionic White ™. Este foarte ușor, fără efort și pentru puțini bani. În doar 21 de minute, acasă, în fața oglinzii. Veți observa diferența de la prima zi și vă veți simți bine despre voi, deoarece, dacă arătați bine, vă veți simți bine.

Ionic White ™ vă oferă încrederea pentru a obține și mai mult din viață!

SOLICITĂ!

 
Etichete:

Lasă un răspuns