Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Ionic White ™ - Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute! - Sănătatea ta
Sănătatea ta Albirea Dinților,Îngrijire Orală Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!

Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!Un zâmbet alb strălucitor în doar 2 minute?

dinți albiEfectul este vizibil după cel de-al doilea minut de aplicare a luminii albastre magice; după 21 de minute, dinții vor fi considerabil mai albi.

Tehnologia își datorează exclusivitatea în utilizarea ionilor de argint și a luminii cu LED albastru

Gelul Ionic White ™ conține ioni de argint activi atunci când sunt expuși la lumină albastră cu LED-uri, fără riscuri. Ionii de argint fac ca substantele active pentru albire sa inceapa sa lucreze mai intens si mai rapid, penetrand adanc in dinti. În acest fel, dinții dvs. vor fi fără pete cauzate de ceai, tutun, cafea, cola, sucuri și vin roșu.

cum funcționează ionic whiteDupă introducerea partea specială a dinților lor, dispozitivul de distribuit singur gel pe dinții, de la baza gingiilor, astfel încât să poată acționa asupra întregii zone dentare, chiar și în locuri greu accesibile, în cazul în care există pete ascunse.

Imediat și după prima aplicare a produsului Ionic White ™ timp de 2 minute, veți vedea rezultatele. Vă recomandăm, pentru un efect maxim, să repetați aplicația de 2 sau 3 ori, urmând instrucțiunile, pentru un total de 21 de minute.

În plus, veți observa că albirea dinților dumneavoastră continuă câteva zile după prima aplicare. Utilizați sprayul „Stai alb” de 2 sau 3 ori pe săptămână după aplicare pentru a menține aspectul fantastic și luminos al noilor dinți albi.

Ionic White ™ nu afectează dinții sau gingiile sensibile. Efectul este vizibil după cel de-al doilea minut de funcționare a luminii albastre și în 21 de minute veți vedea că dinții sunt vizibil mai albi. Veți vedea o îmbunătățire constantă a dinților cu fiecare zi care trece. Folosirea spray-urilor, combinată cu aplicarea gelului, vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate și să vă păstrați dinții albi.

Descriere

Ionic White ™ este un sistem de albire activat de lumina LED.

Ce este Ionic White ™ ?: Sistem de albire ionică dentară, activat de lumină LED.

Durata tratamentului:

  • Utilizare principală: 14 zile cu geluri.
  • Întreținerea dinților albi: 2 luni cu spray de albire de întreținere, în timpul și după aplicarea principală.
dinți îngălbeniți

 Înainte

dinți albiți

 După

Aplicare zilnică: 2 minute cu dispozitivul LED, repetarea aplicației de 2 sau 3 ori după clătire; 21 de minute pe zi în total (vezi instrucțiunile) 

Viața dispozitivului cu LED-uri: 1 tratament complet / 30 utilizări de întreținere 

Substanță de albire: peroxid de hidrogen 6%

Obțineți un zâmbet alb strălucitor în doar 21 de minute – Metoda este dezvoltată pe baza unui gel triplu de acțiune. Tehnologia de albire este activată datorită luminii LED emise de sistem.

Obțineți un zâmbet alb și strălucitor! Utilizați Ionic White ™ cu gel de albire cu acțiune triplă.

Veți fi convins rapid de eficacitatea, ușurința utilizării și absența riscurilor metodei pe care o propunem. Sistemul de albire Ionic White ™ conține o componentă de albire de 6%, peroxid de hidrogen, în combinație cu un gel special cu ioni care sunt activate de o lumină LED.

Majoritatea produselor de albire utilizate la domiciliu care există pe piață conțin cantități mari de peroxid de hidrogen, în timp ce stomatologii folosesc doar între 6 și 8% din această substanță. S-a dovedit că produsele care conțin mai mult de 8% din această componentă (produse cu concentrații de 20 și 30% sunt vândute pe piață), distrug smalțul, dăunăresc permanent dinții și sunt periculoase pentru sănătate. Acest proces este ireversibil, astfel că standardul european 76/768 / CEE privind utilizarea produselor de albire a dinților cu peroxid de hidrogen nu admite concentrații mai mari de 6%.

SOLICITĂ

Sistemul Ionic White ™ este cel mai simplu, mai rapid și fără efecte secundare de albire a dinților la domiciliu în doar 21 de minute! Tehnologia este dovedită clinic și garantăm eficacitatea acesteia!

Instrucțiuni de utilizare:

cum se folosește ionic white Pasul 1 y 2Pasul 1

Tăiați vârful tubului de gel de albire (cu numărul 1) și depozitați conținutul în găurile de pe ambele părți ale dispozitivului, în locul unde sunt poziționate dinții, astfel încât să se afle lângă lumina LED. Conținutul tubului este suficient pentru o aplicare completă (cu 1 până la 3 repetări cu dispozitivul în 21 de minute).

ATENȚIE: NU LĂSAȚI PRODUSUL LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Evitați contactul cu ochii. Dacă gelul intră în ochi, clătiți bine cu apă. Nu utilizați în timp ce purtați aparate ortodontice! 


cum se folosește ionic white Pasul 1 y 2Pasul 2

Depuneți conținutul gelului de albire a acceleratorului (numărul 2) în orificiile de pe ambele părți ale dispozitivului, pe gelul de înălbire. Pentru a obține rezultate, este necesar ca ambele geluri să intre în contact atunci când sunt aplicate pe dinți.

Conținutul unui tub de gel este suficient pentru o aplicare completă (cu 1 până la 3 repetări cu dispozitivul în 21 de minute).

Atenție: fiecare tub de gel este utilizat pentru 1 aplicație, astfel încât în ​​fiecare aplicație trebuie folosit un tub de gel de albire și un tub de gel de albire accelerator. Pe parcursul întregului tratament de 14 zile, trebuie realizate 3 aplicări.


Etapele 3 până la 5 (în total 21 de minute)

cum funcționează ionic white pasul 3Pasul 3

Așezați unitatea Ionic albă ™ în gură și să facă unele mișcări cu matrița dinților (gelurile de amestec trebuie să acopere întreaga suprafață a dinților. Apăsați butonul de alimentare (ON). Lumina se va opri automat după 2 minute Scoateți dispozitivul din gură.


Pasul 4

Lăsați gelul în gură încă 5-7 minute, după care clătiți bine gura cu apă.

Atenție: veți obține rezultate remarcabile și un zâmbet alb strălucitor dacă urmați instrucțiunile cu precizie.


cum funcționează ionic white pasul 5Pasul 5

Pentru efectul maxim, repetați pașii 1 până la 4 încă de 2 ori!

Atenție: în decurs de 14 zile trebuie să faceți 3 aplicații complete cu geluri.

Cum se folosesc spray-urile de clătire?

Spray-urile de albire și întreținere (marcate ca 1 și 2) servesc la menținerea efectului maxim atât în ​​timpul cât și după terminarea tratamentului. Acestea sunt folosite de 1 sau 2 ori pe săptămână pentru menținerea dinților albi.

Aplicarea prin pulverizare 1 (PASUL 1)

Aplicați spray-ul de albire nr. 1 în totalitate de 6 ori pe dinți.

Conținutul este suficient pentru 180 de aplicații.

Aplicarea prin pulverizare 2 (ETAPA 2)

Apoi, aplicați spray-ul nr. 2 în total de 2 ori pe dinți. Aplicați dispozitivul și scoateți-l când lumina se stinge (2 minute). Clătiți gura cu apă și zâmbiți!

Conținutul este suficient pentru 90 de aplicații.

Atenție: faceți 3 aplicații cu gelurile într-un prim tratament de 14 zile, urmând instrucțiunile! Conținutul fiecărui tub servește pentru o aplicație. Pentru a obține efectul maxim, utilizați spray-ul 1 și 2 o dată sau de două ori pe săptămână în timpul tratamentului și după acesta timp de 60 de zile (conținutul ambelor spray-uri este suficient timp de 60 de zile).

Efectul obținut cu Ionic White ™ va dura 2 ani! 
Cel mai bine, sistemul Ionic White ™ este ieftin și are rezultate garantate pentru oricine.

Există mai multe moduri diferite de a albi dinții. Majoritatea produselor disponibile astăzi pe piață conțin componente mai mari de albire decât se recomandă. Aceste substanțe active au un efect de înălbire, dar de asemenea determină dinții să devină mai sensibili și smaltul să fie afectat pentru totdeauna. Întregul dinte este afectat de stresul diferitelor influențe externe și, prin urmare, o mulțime de produse de pe deteriorarea dintelui cauza de piață și să aducă consecințe grave pentru viitorul stării generale de sănătate. De multe ori, dorința de a face profituri rapide companiile nu efectuează testele de laborator necesare, atât de multe produse de albire nu respectă standardele europene sau standardele de sanatate dentara.

Vizita la dentist și tehnicile de albire oferite de el sunt costisitoare și durează mult. Suntem cu toții foarte ocupați și știm valoarea fiecărui minut în această lume globalizată. În plus față de locul de muncă, cei dragi necesită atenția noastră, de ce să nu le dăm? Rezultatele metodelor mai costisitoare nu justifică întotdeauna banii cheltuiți, mai ales când nu aveți acces la sume mari de bani. În plus, fiecare monedă petrecută poate fi investită în ceva mai bun, nu?

Din acest motiv, vă propunem Ionic White ™ ca o metodă confortabilă, eficientă și ieftină. 
Puteți avea dinți noi în doar 21 de minute!

SOLICITĂ!

 
Etichete:

Lasă un răspuns