Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Ionic White ™ - Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute! - Sănătatea ta
Sănătatea ta Albirea Dinților,Îngrijire Orală Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!

Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!Cum funcționează tehnologia Ionic White ™?

tehnologia ionic whiteIonic White ™ este cel mai sigur și mai rapid sistem de albire a dinților!

Ionic White ™ este un nou produs de albire a dinților, considerat de experții industriei ca fiind o „revoluție industrială”, fiind descris ca fiind „cel mai sigur și mai rapid mod de albire a dinților pe piață”. Aceasta nu este părerea noastră, este aceea a mii de oameni din lume care au încercat deja Ionic White ™ și au observat rezultate semnificative în mai puțin de 30 de minute.

Ionic White ™ este o metodă dovedită clinic pentru eliminarea petelor nedorite cauzate de tutun, alimente sau băuturi. Testele de laborator au demonstrat siguranța produsului Ionic White ™ și l-au evidențiat ca o modalitate excelentă de a obține un zâmbet alb și radiant.

tecnologia 1

Cum poate performa Ionic White ™ atat de bine in doar 21 de minute si te face sa te simti multumit de rezultat?

Secretul sistemului Ionic White ™ este ionii de argint care alcătuiesc formula specială a două geluri care reacționează sub influența luminii albastre. Componentele gelului activează albirea dinților. După aceasta, veți observa o mare diferență în mai puțin de o jumătate de oră.

tecnologie 2

Cum poate performa Ionic White ™ atat de bine in doar 21 de minute si te face sa te simti multumit de rezultat?

Secretul sistemului Ionic White ™ se regăsește în ionii de argint care alcătuiesc formula specială a două geluri care reacționează sub influența luminii albastre. Componentele gelului activează albirea dinților. După aceasta, veți observa o mare diferență în mai puțin de o jumătate de oră.

După albire, este ușor să păstrați dinții în stare perfectă?

dinți albi

Obținerea dinților albi și strălucitori este foarte ușoară. Pentru a vă menține zâmbetul, trebuie să aplicați spray-ul de întreținere pe dinți o dată pe zi, la fiecare 2 sau 3 zile.

Care este cel mai bun produs de albire a dinților de pe piață?

75% dintre clienții au declarat că Ionic White ™ depășește toate celelalte produse de albire a dinților. Da, este cel mai bun produs de albire, descoperiți-l singur.

Dinți albi și strălucitori în doar 21 de minute! Doar cu Ionic White™

SOLICITĂ!

 
Etichete:

Lasă un răspuns