Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Ionic White ™ - Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute! - Sănătatea ta
Sănătatea ta Albirea Dinților,Îngrijire Orală Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!

Ionic White ™ – Zâmbet alb și strălucitor în doar 2 minute!Întrebări și răspunsuri

Cum albește?

Raspuns: Ionic White ™ este o tehnologie dezvoltata special pentru albirea dintilor folosind 6% peroxid de hidrogen ca substanță activa, a cărei acțiune este accelerata cu un gel care contine ioni de argint și cu o lumina cu LED-uri albastre. Ionii de argint lucrează cu agentul de înălbire și îl fac să acționeze mai intens și mai rapid, penetrandu-l pe dinte. Astfel, dintele rămâne curat și protejat de petele viitoare, cum ar fi ceaiul, tutunul, cafeaua, cola și vinul roșu.

Albirea dintilor cu Ionic White ™, dauneaza emailului?

Răspuns: nu Albirea dinților cu Ionic White ™ nu dăunează smalțului și nu dăunează sănătății, deoarece metoda sa revoluționară este cel mai sigur și mai rapid mod de albire a dinților. Ionic White ™ este o metodă dovedită clinic pentru îndepărtarea petelor nedorite pe dinți, cauzate de tutun, alimente, băuturi și chiar de vârstă. Testele de laborator arată că produsul Ionic White ™ nu este deloc dăunător și, fără îndoială, îl menționează ca o modalitate excelentă de a obține un zâmbet alb și orbitor. 
Metoda este complet eficace și nu implică riscuri pentru sănătate, conform liniilor directoare europene 76/768 / CEE privind utilizarea produselor de albire a dinților.

Dispozitivul nu se potrivește în gura mea. Ce ar trebui să fac?

Răspuns: gelul va ajunge în toate părțile gurii, indiferent dacă dispozitivul se potrivește perfect sau nu cu acesta. Este important să nu uitați să păstrați lumina timp de două minute după aplicarea produsului.

Nu pare să existe mult gel în tub. Va fi suficient pentru aplicarea completă?

Răspuns: da. Gelul tubului va fi suficient pentru tratamentul complet de albire, chiar și pentru o utilizare mai generoasă a gelurilor. Aplicați gelul pe dispozitiv urmând instrucțiunile și veți observa că, în timpul aplicației, este distribuit uniform fără a fi nevoie să aplicați mai mult.

Pentru ce se utilizează sprayul de albire pentru clătire / întreținere?

Răspuns: pentru a menține efectul de albire. Când ați terminat tratamentul principal cu geluri, procesul de albire va continua, menținând efectul mai mult timp, folosind sprayul. Sprayul de clătire de albire este o creație de alb ionic și constă într-o formulă unică bazată pe agenți de albire dentară.

Cât timp este efectul?

Răspuns: efectul durează mai mult de un an. Acest lucru face din Ionic White ™ un produs de îngrijire aproape obligatorie pentru dinții dumneavoastră.

Cât timp va dura pentru a vedea rezultatele?

Răspuns: 21 de minute după prima aplicare. Dinții vor continua să se înalbă la câteva zile după prima aplicare a produsului. Nu uitați să utilizați spray-ul de clătire Ionic White ™ pentru a vă menține dinții albi și vă protejează dinții în timp ce continuați procesul de albire.

Câte tonuri va înălbi dinții mei?

Răspuns: rezultatele pot varia între 4 și 10 tonuri. Ionic White ™ funcționează în 100% din cazuri, dar efectul depinde de gradul și motivul petelor, precum și de timpul în care dinții au rămas în această stare. Vă garantăm că veți vedea o diferență incredibilă față de prima aplicație.

Ce inseamna termenul „ionic” si cum functioneaza tehnologia aplicata in Ionic White ™?

Răspuns: gelul conține ioni de argint activi după expunerea la o lumină albastră inofensivă cu LED. Ionii de argint activează principala substanță de înălbire și, în acest fel, acționează intens și penetrează mai bine în dinți.

Ce gust are?

Răspuns: Ionic White ™ are o aromă plăcută de menta.

Poate ionic alb ™ să fie folosit pentru a albi dinți plombați, coroane, poduri sau proteze?

Răspundeți: nu Umpluturile, coroanele, podurile sau protezele nu pot fi albite cu nici un produs. Produsul vizează albirea dinților naturali, penetrarea smalțului și albirea dintelui din exterior spre interior.

De ce să-mi albesc dinții în față și în spate?

Răspuns: dinții sunt transparenți! Dacă vă înălbați partea din față a dinților, petele de pe spate vor fi vizibile. În plus, spatele este de obicei mai întunecat și are mai multe pete decât partea din față.

De ce aveți nevoie de 2 geluri?

Răspuns: primul gel conține componenta de înălbire, iar al doilea este activatorul ionic. Ele reacționează atunci când sunt amestecate.

Cum funcționează „Stai White Spray” pentru a păstra efectul?

Răspuns: sprayul conține aceleași substanțe active ca gelul, dar la o concentrație mai mică. Ea este elaborată într-un mod care permite păstrarea dinților albi după aplicarea gelului pentru a obține rezultate mai bune.

Poate lumina să fie dăunătoare?

Răspuns: nu, este doar lumină. Lumina are o anumită frecvență care activează ionii de argint, dar este inofensivă ca oricare altă lumină pe care o puteți avea acasă. LED-ul (dioda emițătoare de lumină) este considerat cea mai sigură lumină și este cel mai similar cu lumina naturală.

De ce conține 6 geluri?

Răspuns: pentru tratament, veți avea nevoie de 2 tuburi de gel. Una dintre ele conține o substanță de înălbire, iar cealaltă este activatorul ionic. Trebuie să faceți 3 aplicații utilizând un recipient pentru fiecare tip de gel (3×2), 6 în total.

Poate Ionic White ™ să fie aplicat pe dinți sensibili?

Răspuns: da. Sistemul Ionic White ™ este complet sigur și a fost dezvoltat pentru a respecta sensibilitatea dinților. Aplicarea sistemului Ionic White ™ nu cauzează sensibilitate suplimentară în dinți.

 
Etichete:

Lasă un răspuns