Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Legume fierte: 7 motive pentru care sunt bune pentru dieta ta - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Legume fierte: 7 motive pentru care sunt bune pentru dieta ta

Legume fierte: 7 motive pentru care sunt bune pentru dieta taOrganizația Mondială a Sănătății (OMS) recomanda consumul de cinci bucăți de fructe și legume pe zi, prevenirea bolilor cronice, cum ar fi bolile de inima, cancerul, diabetul si obezitatea, precum și pentru a preveni și atenua mai multe deficiențe din micronutrienți, în special în țările cel mai puțin dezvoltate „. Dar contează dacă sunt crude sau fierte? Aici vom vorbi despre legume fierte astăzi: 7 motive pentru care sunt bune pentru dieta ta. Începem!

Care sunt beneficiile pentru sănătate dacă consumăm legume fierte?

Ulte legume fierte sunt bune pentru sănătatea dvs. deoarece:

  1. La fierberea legumelor, pe lângă degustarea legumelor. obținem o supă pe care o putem folosi mai târziu pentru a pregăti multe alte rețete. Lista de alimente cu legume este practic fără sfârșit. Puteți face de la o supa sau crema de legume la orez – folosind zeama de la supă, toate sunt delicioase și vor încânta pe tineri și bătrâni!
  2. Atunci când sunt gătite, se mănâncă fierbinți, ne ajută să ne încălzim și să luptăm cu frigul pe timpul iernii. Metabolismul nostru va funcționa mai bine și ne va face să ne simțim mai bine.
  3. Există unele legume care trebuie consumate întotdeauna fierte, deoarece, în caz contrar, pot provoca disconfort gastric și durere. Acesta este cazul de leguminoase, cum ar fi naut sau linte, prin urmare, în caz contrar, ar putea avea indigestie.
  4. Este ce a fost supus la temperaturi ridicate se elimină acele bacterii pe care le ar putea conține și, prin urmare, persoanele cu probleme de stomac este întotdeauna mai bine să le consume fierte. Broccoli este una dintre acele legume care se recomandă să fie consumată fiartă, deoarece, deși poate fi consumată crudă, este foarte dificil de spălat bine și se fierbe sau se face opărit pentru a elimina sută la sută pesticidele sau bacteriile de care este dificil de scăpat.
  5. Uneori, atunci când faceți legume fierte se obțin mai multe substanțe nutritive decăt dacă ar fi consumate în stare crudă. cu toate că acest lucru nu trebuie să fie întotdeauna regula generală și depinde pe de tipul de legumă. De exemplu, este mai bine să fiarbă morcovii, deoarece datorită faptului că eliberează mai multă vitamină A si K. Același lucru este valabil în cazul ciupercilor care prin fierbere devin o sursă importantă de potasiu.
  6. În cazul copiilor, este mai ușor să se integreze legumele gătite în mâncărurile lor preferate decât cele crude. O opțiune este de a fierbe niște morcovi, niște roșii și unele ciuperci și se servește cu orez alb, brânză și șuncă York. Este un fel de mâncare foarte simplă și o veți iubi așa de mult ca și ei!
  7. Există câteva legume care sunt comestibile numai atunci când sunt gătite. Acesta este cazul verzei care, odată ce ați trecuto prin fierbere, o puteți include în sucuri. Sau în cazul ciupercilor pe care le puteți adăuga la orez de toate tipurile sau chiar să le transformați într-un sos delicios.

Iar acum că am văzut beneficiile pe care le are pentru de sănătatea noastră consumul de legume fierte, ați decis ce legume veți consuma astăzi? Cea mai bună parte este că, pe lângă faptul că ești foarte sănătos, te vor încânta! Salivăm doar când ne gândim la asta!

Etichete:

Lasă un răspuns