Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Mărcile mari si mesajele lor - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Mărcile mari si mesajele lor

Mărcile mari si mesajele lorCeea ce se învață în marketing, este că publicitatea bună este succesul fiecărui produs. Și este adevărat. Mulți oameni nu realizează că o campanie de publicitate bună, fie o imprimare digitală sau imaginile de pe Facebook afectează într-un mod extraordinar.

Este bine să ai încredere în aceste mesaje?

Mulți își pun aceeași întrebare: este sănătos să ai încredere în anunțurile mari care sunt văzute pe stradă? Mesaje precum „acest produs conține atât de multe vitamine” sau „cumpărați mai bine în acest loc, pentru că avem prețuri bune”. Majoritatea oamenilor se vor asigura că acest lucru îi ajută să-și salveze viața, dar adevărul este că deseori duce la frustrare.

Cel mai recent caz se regăsește în coaforii economici. Aceste coafuri oferă tratamente la prețuri foarte mici, ceea ce reprezintă o bucurie pentru client. Cu toate acestea, o dată înăuntru, vedeți cum crește prețul deoarece prețul unor „părți ale tratamentului”, cum ar fi spălarea părului, nu este inclus în anunț. Acesta este un mare stres pentru persoana care se simte dezamăgită și înșelată, ceea ce este negativ pentru starea lor emoțională.

Dar nu este singurul lucru care le poate afecta negativ. La momentul consumului de petrecere a timpului liber, mica înșelăciune a unor suprafețe mari este, de asemenea, negativă. Acestea oferă reduceri suculente sau oferte excelente, cum ar fi „3 × 2” sau „50% reducere”, care eliberează endorfinele în organism. Cu toate acestea, atunci când verificăm ofertele, ne dăm seama că nu sunt la fel de minunate cum pare, ceea ce reduce foarte mult starea de spirit.

În această privință, profesioniștii recomandă întotdeauna să fie bine informați înainte de a intra în unul dintre aceste anunțuri. Desigur, profesioniștii din industrie spun că nu toată lumea este la fel și că multe dintre aceste anunțuri sunt făcute pentru a fi distractive și ostentative, cum ar fi „Oh, Crăciun alb “ din seria Narcos Netflix, care atrage un aspect de fericire pe fața oamenilor deoarece li se par distractive.

Lasă un răspuns