Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Nanoxyn Alpha România. Revizuire. Funcționează sau este o înșelătorie?
Sănătatea ta Dietă și Nutriție,Suplimente Nutriționale Nanoxyn Alpha România. Revizuire. Funcționează sau este o înșelătorie?

Nanoxyn Alpha România. Revizuire. Funcționează sau este o înșelătorie?Rolul antioxidanților în eliminarea radicalilor liberi

antioxidanțiNu putem evita complet prezența acestor radicali liberi răi. Aceste molecule sunt produse secundare ale proceselor chimice și metabolice normale din corpul nostru. Cu toate acestea, putem ajuta corpul nostru în eliminarea lor prin grupuri generoase de substanțe cu o capacitate benefică de a împărți electroni.

Aceste substanțe joacă fiecare un rol specific și realizează procese unice, ajutând corpul nostru să scape de radicalii liberi. Aceste substanțe foarte speciale se numesc antioxidanți.

Antioxidanții protejează corpul nostru de efectele de deteriorare cauzate de radicalii liberi și toxinele la care suntem expuși constant. Ajuta la protejarea celulelor noastre normale de efectele devastatoare ale radicalilor liberi. Ei posedă un electron liber pe care îl împărtășesc cu radicalii liberi, împiedicându-i astfel să fure electroni din celulele noastre sănătoase.

Cumpără aici și acum cel mai bun antioxidant!

Există în general două tipuri de antioxidanți. Organismul nostru produce în mod natural un grup care se numește și antioxidanți endogeni. Dar aceste substanțe ar putea să nu fie suficiente pentru a elimina toți radicalii liberi care sunt foarte diferiți în compoziție și în număr. Astfel, ne bazam pe furnizarea de antioxidanti din surse externe; în special din alimentele pe care le consumăm. Suplimentele sunt, de asemenea, surse bune de antioxidanți. Acești antioxidanți din surse externe aparțin celuilalt grup general – antioxidanții exogeni.

Fructele, legumele și boabele conțin cantități bogate de antioxidanți. Se recomandă să luați în mod regulat acest grup de produse alimentare. Antioxidanții sunt de asemenea disponibili ca suplimente alimentare.

Este sigur să luați suplimente alimentare atâta timp cât sunt aprobate de autoritățile sanitare. Cu toate acestea, este foarte recomandat să știți despre compoziția acestor suplimente alimentare, în special antioxidanții, deoarece sunt produși și fabricați în mod divers.

Asigurați-vă că suplimentele antioxidante pe care le luați sunt de la producătorii care efectuează o multitudine de studii înainte de distribuirea în masă a produselor lor. Acești producători ar trebui să includă și utilizarea celei mai avansate tehnologii disponibile astăzi. Acest lucru este pentru a se asigura că cele mai multe beneficii de sănătate din produsele lor pot fi livrate consumatorilor lor.

Etichete:

Lasă un răspuns