Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Părinții își hrănesc bine copiii? - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Părinții își hrănesc bine copiii?

Părinții își hrănesc bine copiii?Esența faptului de a fi părinte înseamnă doar să ne preocupăm că un copil primește o educație și poate forma un viitor? Nu, înseamnă, de asemenea, să vă asigurați că are o dietă bună, un aspect în care mulți părinți nu reușesc să meargă pe drumul cel bun.

Majoritatea părinților nu știu ce nutriție este bună

Este un fapt că tot mai mulți copii sunt obezi din cauza dietei proaste. În trecut, dieta proastă a fost asociată cu bunici, care „i-au răsfățat foarte mult pe nepoți”, dar acum părinții fac aceste greșeli.

Industria de brutărie industrială, fast food, mâncăruri „preparate” … sunt unele dintre cauzele în care copiii devin din ce în ce mai obezi, ceea ce nu este bun pentru sănătatea lor. Părinții nu știu cu adevărat ce să facă atunci când este vorba de hrănirea corectă a copilului. Deci, ce ar fi o alimentație bună pentru un copil?

alimentați bine copii

alimentați bine copii

  • Alimente bogate în nutrienți: Vitamine, minerale, proteine ​​… un copil trebuie să primească zilnic toate aceste substanțe nutritive, astfel încât corpul să se dezvolte în mod corespunzător. Și acest lucru poate fi obținut numai prin includerea fructelor, legumelor și peștilor în dieta zilnică, eliminând complet carnea roșie.
  • La revedere la brutăria industrială: Alimentele dulci nu sunt rele pentru organism. Dimpotrivă, unele sunt foarte benefice. Dar adevărul este că sunt adesea folosite acele produse de panificatie care urmează să fie cumpărate în supermarket-uri, care sunt foarte dăunătoare pentru corpul copiilor. Acest tip de produse trebuie să fie eliminate complet și să cumpere produse de patiserie de la magazinele de unde știu că fac asta în forma tradițională, pentru că este mai sănătos. Sau faceți-l acasă, acest aspect poate fi o mare distracție pentru cei mici. Dar dacă e înfometat între mese? Trebuie să îl obișnuim să ia alte alimente sănătoase, cum ar fi un Actimel pentru a consolida sistemul imunitar sau fructe.
  • Mai puțin timp în fața unui ecran și să joace mai mult în afara: Trăim într-o societate în care copiii sunt agățați de televiziune. Sau, mai rău, ne îndreptăm spre o societate în care copiii nu pot să își ia ochii de pe telefonul mobil sau de pe Tablet. Din acest motiv, trebuie să evităm să petrecem atât de mult timp în fața unuia dintre aceste dispozitive și să ieșim în aer liber.
  • Dacă petrecem mai mult timp cu ei ajută: Una dintre cauzele principale pentru problemele de alimentație a copiilor și adolescenților este că părinții nu petrec suficient timp cu ei. Trebuie să rezervați un spațiu pe tot parcursul zilei pentru a fi împreună cu ei și să vă bucurați împreună de o bună activitate pe zi, cum ar fi mergeți în parc sau faceți o plimbare.
  • Nu cedați întotdeauna: Există o mulțime de discuții despre cât de rău sunt fast-food-urile. Și ele sunt, deoarece copiii sunt dotați cu „libertate” de a face tot ce vor. Ei trebuie să învețe că vor merge doar în cazul în care se comportă bine sau merită. Trebuie să alterați între alte locuri unde mâncați mai sănătos, nu folosiți întotdeauna o pizza sau un McDonalds.
  • Gătirea mai multor feluri de mâncare în casă: Mai multe feluri de mâncare sunt vândute în supermarketuri deja semipreparate. Și nu este nimic mai bun decât să uiți să gătești, nu? Dar aceste feluri de mâncare sunt foarte dăunătoare sănătății copiilor. Trebuie să le dați mâncare de casă în orice moment, deoarece are toate substanțele nutritive pe care le are corpul dumneavoastră sunt conținute în acest tip de mâncare.

Lasă un răspuns