Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Probleme digestive. 6 alimente pe care trebuie să le eviți - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Probleme de Sănătate Probleme digestive. 6 alimente pe care trebuie să le eviți

Probleme digestive. 6 alimente pe care trebuie să le evițiProbleme digestive, greutate, balonare, stare de rău … exista multe disconforturi pe care le poți suferi în sistemul digestiv. Dar durerea sau disconfortul pe care îl simțiți pot crește dacă mțnînci alimente neadecvate, deoarece acestea sunt mai grele pentru stomac.

Iată o listă a celor 6 alimente pe care trebuie să le evitați cu orice preț dacă observați oarecare probleme digestive.

6 alimente pe care trebuie să le evitați dacă aveți probleme digestive

  1. Lactate: Cu toate că produsele lactate sunt reputate a fi foarte lejere, iar unele vin la îndemână pentru tranzit. Atunci când sunteți bolnav la stomac este ultimul lucru pe care ar trebui să consumi. Lactoza este foarte greu de digerat și cauzează disconforturi grave stomac în plus față de cele pe care le-ați avut deja.
  2. Picante: Evitați cu orice chip alimente condimentate, chiar dacă pui foarte puțin la mâncare pentru a îi da gust. Atunci când stomacul nu funcționează corespunzător, este foarte periculos să consume ceva picant.
  3. Acru: Alimente acre cum ar fi midii, suc de lamâie … în plus față de simptomele pe care le suferiți în stomac din cauza durerii se pot produce arsuri la stomac.
  4. Grăsimi: Grasimile alimentare, spun, de exemplu, carne rosie, sunt foarte greu de digerat, deoarece eliminarea grăsimii din stomac costă o mult. Chiar mai mult , dacă nu sunteți la putere maximă. Deci, atunci când te duci să mănânci ceva , dacă te simți rău la stomac, nu consuma nici una din aceste produse.
  5. ProcesatăAlimentele procesate conțin multe grăsimi saturate pe care organismul nu le poate elimina bine. Dacă aveți deja disconfort în sine, acest lucru vă poate face să vă agravați situația și să provocați o diaree severă.
  6. Dulciuri: Vor fi foarte bune, dar sunt un dușman mortal pentru stomac. În primul rând, ele sunt încărcate cu zahăr și grăsimi saturate. Fără a mai menționa alte produse chimice care le sunt adăugate pentru a le face mai durabile, și care cauzează probleme digestive.
Etichete:

Lasă un răspuns