Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Produse ecologice. Știți care sunt beneficiile lor? - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Produse ecologice. Știți care sunt beneficiile lor?

Produse ecologice. Știți care sunt beneficiile lor?Oamenii devin din ce în ce mai preocupați de sănătatea lor și încep să cultive obiceiuri mai sănătoase de-a lungul timpului. Unul dintre aceste obiceiuri este încorporarea de produse ecologice în alimentația ta.

Dacă te alimentezi cu produse ecologice este foarte bine pentru corpul tău

Dar sunt produsele ecologice cu adevărat sănătoase pentru organism? Există numeroase studii realizate de importante universități care confirmă acest lucru, cum ar fi cel al Universității din Newcastle. Și faptul este, deși nu pare la prima vedere, are multe beneficii pentru sănătate.

  • Oferă antioxidanti corpului. Antioxidantii sunt foarte importante pentru organism, deoarece se ocupă cu prevenirea bolilor grave precum cancerul si bolile de inimă, îmbătrânire prematură sau suferă o funcționare cognitivă deficientă. În plus, mai multe studii susțin că asimilarea acestor antioxidanți contribuie la creșterea absorbției altor alimente ale aceluiași nutrient, reducând în același timp expunerea la metale grele, care sunt toxice pentru organism.
  • Gama de produse ecologice nu sunt „contaminate“: Deși nu nota la gust sau la aspect, toate alimentele pe care le cumpăram de pe piață și au fost cultivate au fost expuse la pesticide, precum și o serie de alte substanțe chimice și aditivi care garantează durabilitatea acestora. Dar alimentele ecologice nu folosesc această mecanică atunci când sunt pregătite. Nu, aceste alimente sunt cultivate folosind îngrășăminte naturale, făcându-le mult mai sănătoase.
  • Întărește sistemul imunitar: Sistemul imunitar al omului este scutul său împotriva bacteriilor și a toxinelor mediului. Și aceste alimente sunt foarte bogate în vitamine, cum ar fi vitamina C sau potasiu și sodiu, care contribuie la consolidarea apărării.mâncare ecologică - produse ecologice
  • Aceste alimente au un gust mai bun: dacă ceva face alimente organice mai bune, este faptul că au un gust mult mai bun. Motivul? Ei bine, sunt întotdeauna produse proaspete și nu au fost tratate pentru a le împacheta pentru vânzare ulterioară în supermarket.
  • O sursă bogată în nutrienți: în comparație cu alimentele neecologice, ele au 60% mai multe substanțe nutritive. De exemplu, consumarea unui aliment organic, doar unul, este egal cu două porții suplimentare de legume sau fructe neecologice. Acest lucru se datorează faptului că alimentele ecologice sunt cultivate în soluri care nu au fost tratate cu chimicale, ceea ce le face să devină mai puternice și să fie mult mai sănătoase.
  • Aveți grijă de mediul înconjurător: Produsele chimice utilizate pentru a cultiva alimentele neecologice sunt dăunătoare pentru mediu, deoarece, puțin câte puțin, acestea distrug solul, iar apoi se recoltează o altă recoltă. În schimb, cultivarea produselor ecologice nu utilizează aceste tehnici, ceea ce le face mult mai sănătoase.

Astăzi, nu este dificil să găsească pe piețelee de desfacere pentru produse ecologice alimentare în întreaga țară, există chiar unele cu livrare la domiciliu de alimente ecologice, în care puteți comanda cu un singur apel, produsele alimentare dorite și să îl primiți acasă destul de repede.

Etichete:

Lasă un răspuns