Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Propietățile Bergamotului - un fruct puțin cunoscut dar foarte eficient - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație,Fructe Propietățile Bergamotului – un fruct puțin cunoscut dar foarte eficient

Propietățile Bergamotului – un fruct puțin cunoscut dar foarte eficient



Nu cunoașteți propietățile bergamotului, dar probabil că ați văzut de multe ori când ați mers la cumpărături la magazinul alimentar obișnuit și nu ați acordat niciodată atenție acestui fruct.

Dar când citiți care sunt proprietățile bergamotului, precum și beneficiile nutriționale ale acestuia, veți fi bucuroși să îl aveți acasă.

Proprietățile bergamotului din punct de vedere nutrițional

Este o planta care contine 50 de calorii, ceea ce reprezintă aproximativ 1% din cantitatea de calorii zilnice recomandate pentru un adult.

  • Minerale: Se pare că este incredibil de bogat în potasiu și fosfor precum calciu, fier și mai în mai puțină măsură sodiu.
  • Vitamine: Printre proprietățile sale nutritive, a subliniat conținutul incredibil de vitamina C. Mai mult decât atât, ele accentuează vitaminele B si vitamina A.
  • Carbohidrați: nu conține deloc carbohidrați.

Beneficiile utilizării bergamotului

Acum, dacă utilizați bergamot în avantajul dvs., puteți profita de o bună parte din avantajele sale.

  1. Reduce indigestia: Dacă aveți probleme cu digerarea alimentelor sau suferi de o întrerupere de digestie, nimic mai bun decât un pic de ulei esențial de bergamot sau un ceai cu această plantă.
  2. Vindecă infecțiile: Mai ales infecțiile urinare, ajută la reducerea bolilor și eliminarea toxinelor care le-au provocat.
  3. Ridica starea de spirit: Pentru cei care suferă de depresie, parfumul acestei plante emană un miros foarte bun. Sau se poate face în formă de infuzie, deoarece va ajuta la o stare de spirit mai bună.
  4. Reduce anxietatea: Atunci când la locul de muncă se acumulează o mulțime de stres sau suferă de anxietate suferința nu este neobișnuită. Cu Propietățile Bergamotului puteți controla acest aspect cu bine, pentru că unadintre propietățile bergamotului este că aceasta ajută la reducerea anxietății.
  5. Vindecă Insomnia: Nu poți dormi? Ei bine, nimic mai bun decât o infuzie de bergamot înainte de a merge la culcare, după ce a insuflat aroma uleiului său esențial sau dacă l-am aplicat pe corp pentru a dormi.
  6. Îmbunătățește capacitatea de a memora: fosforul pe care îl conține este esențial pentru buna funcționare a creierului, prin urmare, dacă bem un pic de ceai făcut din această plantă poate îmbunătăți capacitatea de memorare și de a face creierul să funcționeze mai bine.

Propietățile Bergamotului se rezumă într-un fruct pe care îl puteți găsi cu ușurință în supermarketuri, nu-l confundați cu floarea cu același nume, deoarece proprietățile nutriționale ale fructului bergamot și ale florii nu sunt aceleași.

Etichete:

Lasă un răspuns