Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Cele mai bune Rețete de fructe fondue - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație Cele mai bune Rețete de fructe fondue

Cele mai bune Rețete de fructe fondueLa Fondue este un desert delicios, dacă vă place ciocolată și fructe, vă va plăcea să-l pregătiți și apoi să-l mâncați. Este un desert foarte util dacă aveți oaspeți acasă, deoarece este foarte ușor de pregătit pregătiți. Poate fi deasemenea punctul culminant a unei cine romantice cu partenerul dvs. Depinde de tine, așa că am să vă arăt ce sunt fructele de fondue și două moduri de a pregăti rețete de fructe fondue.

Fondue Fructe

Fructele care sunt recomandate de folosit pentru fondue sunt multe, de la tradiționale căpșuni, o banana. Fructe de sezon, cum ar fi pepene verde, pepene galben, piersici, de asemenea, kiwi, portocale, ananas natural, pere, mure, zmeură … toate fructele care se combină perfect cu ciocolata.

2 Retete de fructe fondue

  1. Rețetă de fructe variate: Veti avea nevoie de un măr golden, o banana coaptă, o pară, o bucata de ananas natural si 10 capsuni. Spălați bine fructul și uscați-l cu o cârpă curată. Tăiați-le în bucăți foarte mici și serviți-le într-un vas. Apoi topiți o tabletă de ciocolată în cuptorul cu microunde pentru câteva secunde și puneți-o în fund. Aprindeți lumânarea astfel încât să rămână caldă pe întreaga durată a serii. Luați o bucată de fructă și o treceți prin ciocolata topită. Este delicios! Dacă nu aveți fondue la domiciliu, puteți pregăti un castron, puneți ciocolata într-un castron în centrul unei farfurii, înconjurat de fructe pentru fondue. Dacă se răcește, reintroduceți-l în cuptorul cu microunde timp de câteva secunde.
  2. Rețete de fructe fondue cu fructe de pădure: Pentru aceasta rețetă vei avea nevoie de următoarele ingrediente: căpșuni, bucăți de ananas, piersici naturale sau sirop, un mar, o felie de pepene galben, portocale și kiwi decojite. Decojește și taie toate ingredientele în bucăți mici și apoi adaugă-le pe un băț de frigărui. Joaca cu culorile pentru a fi foarte izbitoare. Încălziți în cuptorul cu microunde ciocolata. Dacă nu vă place ciocolata prea dulce adăugați lapte degresat și amestecă totul. Aceasta va reduce gustul ciocolatei. Puteți adăuga, de asemenea, un alt bol cu ​​ciocolată albă.

Fondue sa răspândit foarte repede în toate casele pentru acea atingere chic și romantică pe care o are. Amintiți-vă că, dacă aveți oaspeți la domiciliu pregătirea unei fondue de ciocolată cu fructe, face ca acest desert să asigure succesul cinei.

Etichete:

Lasă un răspuns