Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
8 semne că fiul tău are nevoie de o dietă fără gluten - Sănătatea ta
Sănătatea ta Alimentație 8 semne că fiul tău are nevoie de o dietă fără gluten

8 semne că fiul tău are nevoie de o dietă fără glutenCopilul dumneavoastră are nevoie de o dietă fără gluten? Vă puteți da seama că micuțul nu tolerează glutenul prin anumite simtome pe care le poate avea. Aceste simtome pot fi confirmate de către medic.

Aflați care sunt aceste semne ce arată că copilul dumneavoastră are nevoie de o dietă fără gluten și să putem să facem ceva înainte ca corpul său să fie grav afectat.

Poți intui că fiul tău are nevoie de o dietă fără gluten ținând în seamă aceste 8 semnale.

  1. Piele dură și scămoasă: Din cauza a ceea ce este cunoscut sub numele de keratosis pilaris, acesta poate fi ca fiul / fiica ta are parti ale corpului, cu pielea tare si solzoasă, mai ales apare pe spate și brațe, dar pot apărea și în obraji.
  2. Probleme intestinale: În cazul în care copilul dumneavoastră are intoleranță la gluten, consumul de alimente cu această substanță poate produce gaze, diaree sau constipație, precum și balonarea la stomac.
  3. Oboseală: Dacă după o masă copilul începe să se plângă că se simte rău și începe să se simtă cu viziune neclară, este un semn clar că aceasta este o intoleranță la gluten.
  4. Amețeli: În strânsă legătură cu punctul anterior, copilul dumneavoastră, atunci când se simte obosit, va suferi de asemenea amețeli sau dezechilibre și nu va putea să se miște bine.
  5. Migrene: Sănătos pentru unii, letal pentru alții, grâul este una dintre principalele cauze ale migrenei la acei oameni care nu pot tolera glutenul.
  6. Depresia: Copiii care nu tolerează glutenul pot suferi de schimbări de dispoziție care duc la depresie, senzație de deficit de atenție și de hiperactivitate.
  7. Dezechilibru hormonal: pentru fiica care este aproape de pubertate și este aproape de a acea prima menstruație, în cazul în care are intoleranță la gluten poate face ca totul să se transforme într-o tulburare hormonală foarte importantă.
  8. Inflamații: intoleranța la gluten poate provoca inflamații și dureri în anumite părți ale corpului, în special în articulații.
Etichete:

Lasă un răspuns