Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /homepages/0/d603038012/htdocs/clickandbuilds/sanatatea/wp-content/themes/blogger-base/functions.php on line 73
Suplimente și radicali liberi - Sănătatea ta
Sănătatea ta Îmbătrânire și longevitate Suplimente și radicali liberi

Suplimente și radicali liberiRadicali Liberi îmbătrânesc corpul.

antioxidant ca supliment nutritionalAm dat peste asta unul dintre prietenii mei. Deși e vești vechi, am crezut că o voi împărți cu tine în cazul în care nu ai auzit niciodată de ea. Sunt sigur că sunteți familiarizat cu radicalii liberi și cum dăunează organismului. Radicalii liberi sunt ceea ce îmbătrânesc corpul nostru și lucrează din interior, provocat de dietă, stres, toxine de mediu și lipsa de exerciții. Pot exista și alte cauze, dar acestea acoperă destul de mult și oferă un motiv ca de ce trebuie să vă luați vitaminele și antioxidanții zilnic. Pentru a trăi până la o vârstă înaintată și pentru a atinge cele trei cifre, va trebui să practicați modalități eficiente de a neutraliza radicalii liberi. Nanoxyn ALpha pare a fi un supliment foarte simplu care poate ajuta pe cei care simt efectele îmbătrânirii.

Investigatie stiintifica

Investigarea științifică a radicalilor liberi și a stresului oxidativ a început la sfârșitul anilor 1960 cu Dr. Joe McCord și un grup restrâns de oameni de știință. Dr. McCord a dedicat peste 45 de ani cercetării biologiei radicalilor liberi și procesului de îmbătrânire. Este un om de știință de renume mondial, care a fost nominalizat de patru ori pentru Premiul Nobel.

Primii 20 de ani de viață

Pentru primii 20 de ani de viață (o perioadă de timp numită „Tinerețe”), organismul nostru produce o cantitate abundentă de trei enzime antioxidante foarte puternice și importante, numite „gene de supraviețuire” (superoxid dismutază, catalază și glutation) care reduce și reglementează apariția naturală a îmbătrânirii. La vârsta de 20 de ani, corpul dumneavoastră începe să își micșoreze producția acestor enzime uimitoare, și atunci începe procesul „îmbătrânirii reale”.

În mod ideal, descoperim cum să reducem procesul de îmbătrânire. Mulți au descoperit că mâncarea bună, exercitarea și suplimentele împiedică procesul de îmbătrânire. Putem trăi o viață lungă, sănătoasă și tânără.

 

Trateaza Cauza Nu Simptomul

A trăi mai bine și mai sănătos este un stil de viață pe care majoritatea dintre noi ar dori să îl practice. Oamenii sunt tentați atât de repede să ia un analgezic. Tot ce fac ei este mascarea cauzei îmbătrânirii.

Luarea suplimentelor, mâncarea mai bună și exercițiile fizice vor ajuta persoanele mai în vârstă să trăiască mai mult timp și fără durere. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre modalități alternative de evitare a medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. S-ar putea să vă gândiți să vizitați un doctor naturopathic. Un doctor naturopathic identifică și tratează cauza.

A deveni și a rămâne sănătos prin mijloace naturale este o călătorie, nu o reparație rapidă. Cel mai bine se face prin citirea și descoperirea a ceea ce funcționează pentru dvs.

Etichete:

Lasă un răspuns